zaterdag 2 juli 2016

Op avontuur in de VS

Het is weer zover. In juli vertrekken we voor bijna 3 weken naar het Noord-Westen van de Verenigde Staten. We vliegen heen naar Calgary en terug vanaf Vancouver, maar zijn verder niet veel in Canada, waar je op dit blog meer over kan vinden van onze reis in 2012. Hieronder zie je de route die we gaan volgen. Als we een beetje door kunnen rijden redden we dat volgens Google Maps in 36 uur, maar wij doen er dus wat langer over.
We reizen door de staten Montana, Idaho, Wyoming, Oregon en Washington en komen onder meer door Glacier National Park, Yellowstone National Park, Twin Falls, Craters of the Moon, Portland, Olympic National Park en Vancouver. Kortom: een reis vol natuurschoon, geisers, gletsjers, uitgestrekte landschappen, oude goudzoekersstadjes, beren, cowboys en indianen. Amerikaanser kan het bijna niet!
We hebben het nu zo ingesteld dat als er hier op het blog een post geschreven is, dit automatisch op Facebook gemeld wordt. Dus vind je het leuk om onze avonturen mee te beleven, klik dan op de link die er op Facbook steeds verschijnt. We hebben onderweg als het goed is regelmatig internet in de hotels, dus we zullen regelmatig posten en ook reacties vinden we heel leuk om te lezen. Dus hou dit blog of Facebook in de gaten voor een volgend bericht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten