zaterdag 18 augustus 2012

Te land, ter zee en in de lucht

Veerboottocht tussen Victoria en Vancouver
We zijn weer thuis! Gisterochtend vertrokken we met onze patserbak naar de veerboot naar Vancouver vanaf Vancouver Island. Het was prachtig weer, een beetje wat het hier nu ook is, en we hadden een prima uitzicht op alle kleine eilandjes die tijdens de 1,5 uur durende trip aan ons voorbij trokken. Zo had de Inside Passage dus kunnen zijn.

Het kustgebergte vanuit het vliegtuig
In Vancouver was het voor het eerst weer filerijden naar het vliegveld en daar konden we snel de huurauto inleveren. Men vroeg nog wel of we hem een andere kleur gespoten hadden... Op Vancouver airport hebben we wat uurtjes rondgehangen en ons vliegtuig vertrok keurig op tijd. We hadden een spectaculair uitzicht op het kustgebergte en later nog op de Canadese Rockies en toen werd het buiten donker en weer snel licht en waren we ineens weer in Nederland. Aansluiten in de rijen voor paspoortcontrole, koffers halen, daarna de file naar huis, het is allemaal wel erg druk als je hier weer terug komt.

We hebben ontzettend genoten van Canada, van de prachtige bergen, de wilde dieren, de aardige mensen en de rust en ruimte. We gaan vast nog wel een keer terugkomen, maar voorlopig is het weer business as usual en dit blog gaat weer even in winterslaap. Tot een volgende reis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten