zondag 1 juli 2012

Canada Mountain Country

Het gaat er weer van komen. We hebben dit jaar een reis geboekt naar West Canada en we zijn daar zo'n 3 weken zoet mee. Daarom willen we dit blog ook maar weer nieuw leven inblazen, want niks is leuker dan je ervaringen delen en ook af en toe reacties van het thuisfront te ontvangen.
De reis die we gaan maken heet Mountain Country en als je daarop googlet vind je hem bij veel reisorganisaties. Het is een individuele rondreis met huurauto en alle hotels liggen ook al vast. Van avontuurlijk reizen kun je ons dan ook niet betichten, wij houden van weten waar we aan toe zijn.
Op het kaartje zie je waar we zoal zullen komen en we hopen vooral veel van de prachtige natuur te gaan genieten. Het lijstje met te spotten dieren bevat: beren, adelaars, orka's, dolfijnen, zeehonden en walvissen. Moet lukken!
Nog een paar weekjes wachten en dan geven we de sleutel van het huis weer af aan mijn moeder en stiefvader, want inbrekers hebben bij ons geen kans. Zeker niet nu de buurman een extra stevige schutting heeft neergezet. Over een paar weken weer meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten