zaterdag 8 januari 2011

Hello Netherlands!

Wanneer het personeel van het hotel je begint aan te spreken met “Hello Netherlands” dan weet je twee dingen: er komen hier niet heel veel Nederlanders, en het wordt tijd om weer ergens anders heen te gaan. Dat laatste wordt ook ingegeven door het weer, want dat wordt er niet beter op. We hebben de eerste dagen hier nog geluk gehad met het weer, want inmiddels regent het de afgelopen twee en een halve dag al af en aan. Af en toe komt het met bakken de lucht uit.

De afgelopen twee dagen hebben we dan ook bijzonder weinig gedaan. Een beetje lezen, een beetje zwemmen, een hapje eten in Port Denarau, een beetje gamen, filmpje kijken, dat soort werk. Weinig noemenswaardig, of het moet mijn aansteker zijn die spontaan een gigantische steekvlam produceerde. Gelukkig was de schade niet meer dan een paar verschroeide haren op mijn arm. Echt een Hong Kong kwaliteit aansteker. Gisteravond hebben we nog wel heerlijk gedineerd in het meest chique restaurant in het resort. Was niet goedkoop, prijzen vergelijkbaar met een Nederlands restaurant, maar wel erg goed.

Vanavond nemen we de tijdmachine naar Los Angeles. We gaan zaterdagavond weg en komen zaterdagmiddag aan, toch wel een vreemd idee. De weersvoorspelling voor LA is gelukkig wel goed, 17 graden met een zonnetje. Dus daar gaan we ons nog wel een paar dagen vermaken, en geleidelijk weer richting Nederlandse tijd en klimaat.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Annet en Mathijs,

  Mag het nog? Nog een gelukkig 2011 gewenst.
  Geniet nog even van de laatste dagen van jullie vakantie.
  En trouwens... hier nog alles rustig. Zit nog niet echt beweging in.

  Groetjes,
  Carola

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer van het weer de laatste tijd. In Los Angeles is hopelijk wat meer te beleven met wat beter weer. Geniet nog maar van de laatste dagen vakantie. Je hebt zo een paar uur extra met de tijdmachine.
  Liefs Jan en ma

  BeantwoordenVerwijderen