vrijdag 3 december 2010

Koffers gepakt

We hebben een emotionele week achter de rug. Mathijs z'n vader is vorige week in het ziekenhuis opgenomen en we hebben lang gewikt en gewogen of we de reis wel door wilden laten gaan. Gisteren hebben we, na een gesprek met de familie en de arts, toch besloten te gaan. We houden nauw contact met het thuisfront en gaan er het beste van maken.
Morgenavond vertrekken we naar Hong Kong en vanmiddag hebben we alles ingepakt. We hebben de spullen verspreid over 2 koffers, mocht er eentje zoekraken dan hebben we altijd nog wat, tenzij natuurlijk beide koffers verdwijnen. Hopelijk blijkt het allemaal niet nodig.
We zijn er niet rouwig om de Nederlandse sneeuwtroep en kou achter te laten, maar gaan wel met gemengde gevoelens weg. Misschien helpt de afstand en de nieuwe omgeving om de gedachten op andere dingen te krijgen. We gaan in ieder geval hier verslag doen en het volgende bericht zal dan ook van de andere kant van de wereld komen. Tot dan!

4 opmerkingen:

 1. Hoi Annet en Mathijs,

  Ik wist niet dat jullie zo'n fantastische reis gaan maken. Geweldig en ik ga jullie met veel genoegen volgen. Uiteraard ben ik benieuwd of je tijdens de reis nog gadgets met een e-factor vindt. Geniet er met volle teugen van en ... keep us informed. Als je maar terugbent op woensdagavond 6 april 2011. Die avond hebben we de jury-bijeenkomst voor de IPON Awards 2011. En zonder jou gaat dat niet goed komen.

  veel succes (ook namens de rest van de jury) met groet,
  Louis

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Annet,
  Ik gun jullie een prachtige reis! Zo lang en goed voorbereid, dit zal helpen er ondanks alle zorgen en emotionele laatste voorbereidingen, er vast een indrukwekkende reis van te maken.
  Ik ga jullie volgen en ik hoop op afstand meegenieten van júllie genieten! Ik wens jullie letterlijk een góede reis en op 8 december ben je in gedachten mijn duopartner op de terugkomdag van Kennisnet Summerschool! ;-)
  Bye bye!
  Florina.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Annet!

  Geweldige trip! Geniet er van! Ondanks de zorgen. Soms doet afstand wonderen.

  Jullie blog staat in m'n reader!

  Goede reis!

  Jeroen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Natte en hoi Zatte,
  Een goede reis gewenst. We zien elkaar op boxing-day. Kiss Paul, T + kids

  BeantwoordenVerwijderen