zaterdag 13 november 2010

De reispapieren zijn er!

Zeer ruim op tijd hebben we vandaag onze reispapieren al kunnen ophalen. We hadden3 kwartier nodig om alles bij het reisbureau door te nemen. :-)

Ik kreeg via Twitter al de vraag waarom we nog naar een reisbureau zijn gegaan in deze snelle web 2.0 tijd. Nou, als we dit allemaal zelf hadden moeten regelen, hadden we met zoveel instanties te maken gehad, dat we er een dagtaak aan zouden hebben denk ik. Dus daarom gewoon alles bij The Travel Company in Heemskerk uitbesteed en daar hebben ze alles prima geregeld. Tussendoor kwam men zelfs nog met een vraag of we nog ons resort in Fiji wilden wijzigen, omdat ze van een agent ter plaatse hadden vernomen dat daar bij het hotel niet zoveel strand was. Kijk, dat is service en dat is best wat waard. Nou zijn wij geen strandmensen (waarom ga je dan naar Fiji zul je je afvragen), dus dat was verder geen probleem. En Fiji, tja, dat lag zo mooi op de route en als het kan, waarom dan niet, toch?

Voorlopig hebben we nog genoeg te lezen, want er zat per bestemming een uitgebreid verhaal bij met tips en informatie. Verder hebben we in bijna alle vluchten nog betere plekken weten te regelen, en de rest hopen we bij inchecken te kunnen doen, dus Mathijs kan zijn lange benen in ieder geval af en toe eens strekken. Nog 3 weken te gaan, het aftellen is begonnen!

4 opmerkingen:

 1. Nog een week te gaan....
  Wat een heerlijk vooruitzicht voor jullie. Ik ga jullie zeker volgen, veel plezier!
  Bernadet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt heel goed! Niet alleen op reis, maar ook nog de zomer in. Snorkelen in plaats van een copieus kerstdiner en sneeuwballen gooien. En ik ben helemaaaaaal niet jaloers!

  Ik wens jullie een geweldige tijd toe.

  Hartelijke groet,

  Ernst

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Joehoe. Laat ze in NL maar in de kou staan. En in de file. Hier schijnt de zon. We hebben de wijn en het bier al koud staan. En de jus d' orange. En wat zware shag.
  Ook wij hebben onze vluchten bij The Travel Company geboekt. Ik kan ze iedereen aanbevelen. Tot gauw! No worries, Paul

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Annet en Matijs heel veel plezier daar aan de andere kant van onze aardbol. Vergeet ff wat hier allemaal gebeurt en dat waar ik wat aan kan doen, dat doe ik ook. gr rob

  BeantwoordenVerwijderen